Solutia de management hotelier ideala pentru hoteluri si lanturi hoteliere

Sistemul Medallion PMS ofera o solutie software pentru administrarea integrata si facila a tuturor operatiunilor hotelului dumneavoastra fiind flexibil, intuitiv si usor de instalat si configurat. O caracteristica esentiala a sistemului este functia sa de rezervari, care foloseste o reprezentare grafica a proprietatii, detaliata dupa Planul Camerelor, Tipul Camerelor si ecranele de Rezervari. Aceasta solutie este ideala pentru hotelurile care prefera un sistem intuitiv care sa reproduca grafic caracteristicile proprietatii dumneavoastra.

 

Flexibilitatea nelimitata a sistemului Medallion va ajuta sa maximizati eficacitatea operatiunilor dumneavoastra. Medallion se pliaza nevoilor dumneavoastra, indiferent ca administrati un singur hotel sau un lant de moteluri de exemplu.

Caracterizat prin operatiuni simple care nu necesita folosirea mai multor ecrane simultan, Medallion este destinat in special personalului hotelier care nu dispune de timpul necesar pentru traininguri sofisticate si de lunga durata. Medallion va ofera posibilitatea de a lucra asa cum doriti dumneavoastra, punandu-va la dispozitie detalii cum ar fi tarife de sezon, rezervari de familie, note de plata nelimitate pentru client si camera, sectiuni rezervate agentiilor de turism, modalitati de plata diverse, etc. Datorita usurintei in utilizare o singura persoana poate executa orice functie in sistem totul intr-un timp extrem de scurt ramanandu-i astfel timp pentru a se ocupa alte activitati hoteliere.

 

Sistemul Medallion este integrat cu programele Microsoft Office Word, Excel, Outlook etc., ceea ce ofera posibilitatea ca toate datele continute in sistem sa poata fi reproduse in formate flexibile si usor de inteles. Sistemul va ajuta sa folositi eficient informatia si sa va imbunatatiti potentialul afacerii.

 

Orice informatie necesara se poate obtine rapid datorita designului intuitiv al sistemului. Cu un singur mouse click puteti verifica informatiile despre clientii hotelului, notele de plata, ocuparea camerelor etc. Sistemul imbunatateste de asemenea productivitatea biroului de contabilitate prin posibilitatea de a opera mai multe aplicatii simultan.

Datorita usurintei in utilizare este perfect pentru piata fortei de munca din sectorul hotelier, piata caracterizata de fluctuatii de personal. Sistemul necesita foarte putine ore de scolarizare chiar si pentru un utilizator neexperimentat. Designul familiar face ca orice informatii despre clienti, note de plata, disponibil camere si grad de ocupare sa fie gasite foarte usor. Medallion PMS ajuta in optimizarea rezervarilor, evaluind inteligent obiceiurile clientilor pentru a putea crea campanii de marketing eficiente si pentru a preintampina si raspunde cu succes diverselor cereri ale clientilor, acestia revenind mereu in hotel.