Interfete

   
  Exista diverse tipuri de interfete - fiecare cu abilitatile sale unice va ajuta sa cresteti satisfactia clientului, controlati costurile si puteti genera venituri suplimentare.

Va rugam sa contactati specialistii nostri in vanzari pentru a discuta aspectele de compatibilitate intre Medallion PMS si echipamentele dumneavoastra (centrala telefonica, sistem PayTV, sistem control acces, etc) inainte de a lua o decizie asupra achizitionarii unei interfete.

Aici gasiti o lista cu cele mai des intalnite interfete ale noastre si ceea ce pot face ele pentru dumneavoastra.
   
   
Taxare centrala telefonica - aceasta interfata permite comunicarea dintre centrala telefonica si Medallion PMS, preia datele apelurilor trimise din centrala fara preturi atasate, aplica tarifele corespunzatoare si le incarca direct pe nota de plata a clientului. Totodata, interfata tine si evidenta interioarelor administrative cat si a apelurilor din camere care nu sunt cazate. Nu numai ca aceasta interfata va economiseste timpul, dar va asigura ca nici un apel nu este pierdut.

Control Acces - interfata permite comunicarea dintre sistemul de incuietori si Medallion PMS, facand procesul de emitere a cheilor mult mai simplu si mult mai rapid. Odata ce clientul este cazat, Medallion PMS trimite un mesaj care cuprinde numele clientului, numarul camerei si perioada sejurului catre sistemul de incuietori. Receptionerul decide doar cate chei sa faca si introduce cardurile.
Interfata se dovedeste salvatoare atunci cand receptia este plina. Timpul economisit pentru fiecare client, cca 20-30 de secunde, chiar poate face diferenta. Totodata suntem siguri ca cheile sunt codate corespunzator, cu numarul corect de camera si data de plecare exacta.

POS - aceasta interfata foloseste standardul Micros - cel mai des intalnit standard si disponibil celor mai moderne sisteme de POS.
Interfata permite softului de restaurant sa trimita nota de plata a clientului pe camera. La primirea din POS a unei cereri de transfer pe camera, Medallion PMS verifica statusul si clientii cazati in aceasta camera, apoi trimite inapoi in POS aceste informatii.
In acest moment utilizatorul POS poate finaliza transferul, un mesaj cu detalii ale tranzactiei este trimis in Medallion PMS si este postat pe nota de plata a clientului.

Pay Tv
- aceasta interfata permite incarcarea automata a serviciilor (filme, jocuri, internet, etc) dintr-un sistem PayTV direct pe nota de plata a clientului in Medallion PMS. Interfata va ofera siguranta ca toate serviciile sunt postate pe nota de plata a clientului fara sa fie nevoie ca receptionerul sa citeasca vreun raport si apoi sa le incarce manual. Postarea serviciilor se face instantaneu astfel incat nu trebuie sa va ingrijorati ca nota unui client nu a fost incarcata corespunzator pana la momentul plecarii acestuia.

Contabilitate - Medallion PMS permite atat exportul facturilor cat si a tuturor veniturilor (General Ledger) in documente format txt, dbf sau csv, pentru a usura preluarea lor in sistemele de gestiune contabila.

Rezervari online - interfata permite hotelului dumneavoastra, ca prin site-urile partenere, sa puna la dispozitia clientilor, in timp real si pe o perioada nelimitata, disponibilul de camere si planurile tarifare. Totodata rezervarile facute pe aceste site-uri sunt transmise automat in Medallion PMS, economisind astfel timpul alocat rezervarilor si confirmarilor de rezervare.