2011

   
Iulie 2011 - Hotel Ioana***** si Stana Regala din Sinaia sunt noii clienti ai SC T&C NET SRL. Un nou client de cinci stele a intrat in portofoliul SC T&C NET SRL. Hotel Ioana***** si Stana Regala din Sinaia sunt cele mai noi instalari ale firmei noastre. Implementarea sistemelor s-a realizat impreuna cu firma partenera SC TOP HORECA SRL care a furnizat sistemele de gestiune alimentatie publica. Medallion PMS si suita ExpresSoft asigura in prezent managementul acestor doua locatii.
   
Iunie 2011 - Medallion PMS a inlocuit sistemul concurentei la Hotelul Bella Muzica din Brasov. Dorindu-se un sistem nou, modern care sa satisfaca toate cerintele actuale in materie de gestiune hoteliera.
   
Mai 2011 - Inlocuire sistem concurent la Hotelul Best Western Stil din Bucuresti. Fiind necesara instalarea unui sistem modern si fiabil dar care sa intruneasca necesitatile riguroase impuse de lantul hotelier Best Western, Medallion PMS a fost solutia aleasa sa inlocuiasca vechiul sistem instalat in receptie (Micros Fidelio v.6).
   
Mai 2011 - Cel mai nou hotel din Sinaia - Hotel Cumpatu este administrat de intregul pachet informatic distribuit de SC T&C NET SRL. Medallion PMS, wINN POS si Platphorma asigura intregul management al hotelului Cumpatu*** din Sinaia. Cele trei aplicatii implementate sunt interfatate pana la cel mai mic detaliu si impreuna cu interfata cu centrala telefonica alcatuiesc un sistem complet si complex.
   
Aprilie 2011 - Sistem concurent inlocuit la Hotelul Anna din Targu Jiu. Vechile sisteme pe platforma MS DOS si Windows 98 de la Hotelul Anna din Targu Jiu au fost inlocuite de sistemele Medallion PMS si eXpresSoft, solutii moderne si adaptate cerintelor actuale ale pietei.
   
Aprilie 2011 - Solutiile SC T&C NET SRL au fost instalate si in al doilea hotel al grupului Manadas din Targu Mures. Bazandu-se pe experienta acumulata la Hotel President, factorii de decizie ai SC MANADAS au extins colaborarea cu SC T&C NET SRL, achizitionand pachetele software integrate - Medallion si eXpresSoft - pentru cel de-al doilea hotel al grupului - Hotel Premier situat in centrul orasului Targu Mures.
   
Martie 2011 - Un nou hotel de 5 stele in portofoliul SC T&C NET SRL - Predeal Comfort Suites*****. Medallion PMS si suita eXpresSoft controleaza eficient intregul complex format din 35 de camere, restaurant, bar, piscina si SPA.
   
Ianuarie 2011 - Cea mai noua versiune de Medallion PMS a fost instalata la Rizzo Boutique Hotel din Poiana Brasov.
   

  2010

   
Noiembrie 2010 - Inlocuire sistem concurent la Grand Hotel Perla Ciucasului din Tarlungeni. Solutiile integrate oferite de SC T&C NET au inlocuit sistemele concurente (Fidelio8 si Micros), dovedindu-si inca o data fiabilitatea si rigurozitatea intr-o astfel de locatie. Impreuna, cele 3 solutii alese – Medallion PMS, wINNPOS si Platphorma - se dovedesc a fi alegerea perfecta indiferent de tipul si dimensiunea hotelului.
   
Octombrie 2010 - Din luna octombrie, hotelul Hera din Predeal, beneficiaza de solutiile de gestiune hoteliera oferite de SC T&C NET. Sistemele Medallion PMS, wINNPOS si Platphorma integrate si interfatate pana in cel mai mic detaliu contribuie din plin la buna desfasurare a activitatilor din hotel.
   
Septembrie 2010 - Hotelul Transilvania din Zalau s-a alaturat celorlalte hoteluri care folosesc solutiile de gestiune hoteliera oferite de SC T&C NET. Avand numai referinte excelente de la celelalte hoteluri din Zalau, proprietarii Hotelului Transilvania nu au ezitat nicio clipa in alegerea furnizorului de solutii integrate de gestiune hoteliera: SC T&C NET. Medallion PMS este solutia perfecta de administrare si sistematizare a activitatii de receptie in aceasta locatie.
   
August 2010 - SC T&C NET a echipat hotelul Nova din Targoviste cu sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS. Desi este un hotel nou, Hotelul Nova a reusit sa se impuna pe piata hoteliera din Targoviste, la acest lucru aducandu-si contributia si modulul de vanzari/rezervari din Medallion PMS.
   
Iulie 2010 - Incepand cu luna iulie solutiile SC T&C NET SRL functioneaza neintrerupt la Hotelul Confort din Cluj-Napoca. Medallion PMS, suita eXpresSoft si Platphorma 10 sunt solutiile informatice integrate cu ajutorul carora activitatea Hotelului Confort din Cluj-Napoca este administrata perfect, aducand un plus de eficienta si acuratete interegului sistem de management. Toate sistemele informatice sunt interfatate intre ele, fiind astfel eliminate erorile datorate interventiei umane.
   
Iulie 2010 - Medallion PMS a fost instalat la Complexul Ciric din Iasi, inlocuind vechile aplicatii ce nu mai faceau fata exigentelor turismului modern. Fiind un sistem modern si in continua dezvoltare, Medallion PMS a fost ales ca fiind solutia optima pentru a inlocui sistemele existente, acestea fiind vechi si depasite. Impactul asupra personalului a fost unul extraordinar datorita modularitatii sistemului, fiecare utilizator avand din acest moment acces in sistem si sarcini cat mai bine definite.
   
Iunie 2010 - Casa Wagner din Brasov este cea de-a doua locatie a acestui grup hotelier in care a fost instalat Medallion PMS. Datorita bunei functionari si al impactului pozitiv asupra personalului din Hotelul Casa Wagner din Sighisoara, s-a luat decizia de a se instala sistemul Medallion PMS si in cea de-a doua locatie - Casa Wagner din Brasov.
   
Iunie 2010 - La Universitatea Transilvania din Brasov, Medallion PMS a fost instalat in scop didactic ajutand studentii sa inteleaga mai bine activitatea complexa din industria hoteliera.
T&C Net si Universitatea Transilvania din Brasov au incheiat un parteneriat ce are ca scop imbunatatirea nivelului de educatie din Facultatea de Alimentatie si Turism prin introducerea in programa scolara a cursurilor practice de Medallion PMS. Astfel specialistii formati in cadrul acestei facultati vor cunoaste in cele mai mici detalii intreaga activitate a unui hotel nefiind niciodata surprinsi de complexitatea unei astfel de industrii.
Cursurile Medallion PMS se intind pe durata a 14 ore per semestru si se finalizeaza prin acordarea de certificate de compententa emise de SC T&C NET SRL impreuna cu partenerul si producatorul sistemului Medallion PMS - firma Infor-SoftBrands.
   
Mai 2010 - In Sacele, la Hanul Muresenilor functioneaza cu succes sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS.
Instalat dupa o perioada lunga de negocieri, Medallion PMS s-a dovedit a fi solutia optima pentru administrarea unei baze de cazare complexa cum este Hanul Muresenilor din Sacele.
   
Aprilie 2010 - Suita de produse pentru hotel si restaurant furnizate de catre S.C. T&C NET S.R,L. functioneaza incepand cu luna aprilie la Hotelul Grandis Apullum din Mioveni. Astfel, intreaga locatie a fost informatizata si automatizata, aducand in acelasi timp un plus de operativitate si functionalitate intregii afaceri.
   
Martie 2010 - LANmark PMS a fost inlocuit la Hotelul Banat din Bucuresti cu Medallion PMS o solutie mai noua si moderna.
Dorind sa beneficieze de facilitatile oferite de noile tehnologii Windows cat si complexitatea si functionalitatile noilor tehnologii implementate in sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS, conducerea Hotelului Banat din Bucuresti a decis sa continue colaborarea cu S.C. T&C NET S.R.L. achizitionand acest sistem in luna martie 2010.
   
Februarie 2010 - Medallion PMS a fost instalat cu succes la Complexul Hotelier Decebal din Bacau.
Incepand cu luna februarie 2010, Complexul Hotelier Decebal beneficiaza de solutiile profesionale oferite de S.C. T&C NET S.R.L., Medallion PMS fiind instrumentul perfect pentru gestionarea rezervarilor si veniturilor generate de intregul complex.
   
Ianuarie 2010 - Pensiunea La Cetate din Targul Neamt functioneaza avand la baza solutiile de gestiune hoteliera oferite de S.C. T&C NET.
   

  2009

   
Mai 2009 - Hotel Angellis este primul hotel din Timisoara ce beneficiaza de solutiile SC T&C NET. Medallion PMS si suita ExpresSoft sunt aplicatiile SC T&C NET instalate in Hotel Angellis din Timisoara. Desi este prima instalare Medallion PMS in acest oras, impactul a fost puternic, solutiile informatice fiind indragite imediat de angajatii hotelului.
   
Mai 2009 - Conducerea Hotelului Piatra Soimului din Sinaia a decis implementarea sistemelor Medallion PMS, ExpresSoft Check si Platphorma beneficiind atat de cele mai bune solutii horeca de pe piata cat si de cel mai bun suport tehnic de specialitate.
   
Aprilie 2009 - Cel mai nou si luxos hotel din Sighisoara - Hotel Binder Bubi***** - beneficiaza de solutiile SC T&C NET. Dovedindu-si eficienta si functionalitatea in celelalte doua hoteluri ale companiei Dafora, Medallion PMS a fost implementat si in cel mai luxos hotel din Sighisoara - Hotel Binder Bubi*****. Impreuna cu interfetele EasyLynq, Pay TV, chei magnetice si ExpresSoft, Medallion PMS controleaza astfel toate departamentele generatoare de venituri din intregul hotel.
   
Aprilie 2009 - In Hotel Opal din Cap Aurora functioneaza de la inceputul sezonului estival 2009 solutiile informatice implementate de SC T&C NET. Medallion PMS cat si suita ExpresSoft s-au adaptat perfect cerintelor si exigentelor de pe litoral devenind astfel principalele instrumente de marketing si management ale intregului complex.
   
Ianuarie 2009 - Pentru a beneficia de o solutie profesionala dar si de un suport pe masura, conducerea Hotelului Citadella a hotarat inlocuirea sistemului Micros Fodelio V8 cu Medallion PMS v6.5 obtinand astfel un plus de performanta si siguranta in toate departamentele Front Office.
   

  2008

   
Octombrie 2008 - Trecand printr-un amplu proces de modernizare in Hotelul Volo din Bucuresti s-a dorit o imbunatatire a activitatii de receptie prin inlocuirea sistemului Fidelio 8 cu Medallion PMS v6.5.
   
Octombrie 2008 - Medallion PMS si suita ExpresSoft sunt aplicatiile T&C NET ce au fost implementate la Hotelul Atlas din Brasov.
   
Septembrie 2008 - Aplicatiile Medallion PMS si ExpresSoft au fost instalate la cel mai nou hotel din Sighetul Marmatiei, Hotel Marmatia deoarece s-a dorit achizitionarea unui pachet de programe modern, practic, usor de folosit dar totodata complex pentru un control sigur, corect si facil al afacerii.
   
Septembrie 2008 - Urmand exemplul altor patru hoteluri din acelasi lant hotelier, Hotel Ramada Brasov a achizitionat intregul pachet de programe specifice managementului hotelier - Medallion PMS & suita ExpreSoft. Interfetele Medallion PMS cu sistemele POS, PBX, Pay TV, Control Access si contabilitate fac ca instalarea aplicatiilor de la Hotel Ramada Brasov sa fie una din cele mai complexe si complete.
   
August 2008 - Cel mai nou hotel de 5 stele de pe litoral - Hotel Vega din Mamaia - utilizeaza incepand cu luna august 2008 pachetul complet de solutii informatice oferit de S.C. T&C NET S.R.L. Instalarea sistemului Medallion PMS este una dintre cele mai complexe avand in vedere numarul de interfete (control acces, alimentatie publica, sistem on-line de rezervari, centrala telefonica, PAY TV, contabilitate).
   
August 2008 - La Hotelul Athos din Cluj-Napoca s-au inlocuit vechile aplicatii software cu Medallion PMS & ExpresSoft.
   
Iulie 2008 - T&C NET lanseaza interfata Medallion PMS - sistemul on-line de rezervari Res24. Solutia a fost implementata la hotelurile Euro Hotels International Polizu si Triumf. Astfel prin intermediul site-ului hotelului clientii isi pot face rezervari direct in sistemul din receptie, fiind siguri ca rezervarea a fost prelucrata.
   
Iulie 2008 - Medallion versiunea 7.5 a fost lansata in Statele Unite de catre firma producatoare SoftBrands.
   
Iunie 2008 - Aplicatiile Medallion PMS & ExpresSoft au fost instalate pe litoral la hotelurile Midia (actual Sara) si Holiday Olimp din Neptun.
   
Mai 2008 - Inca doua hoteluri din Zalau, Griff si Severus lucreaza incepand cu luna mai 2008 cu sistemele Medallion PMS si suita ExpresSoft. Interfetele multiple (centrala telefonica, restaurant, PAY TV, contabilitate, chei cu cartela magnetica) fac din Medallion PMS cel mai puternic instrument de control si management.
   
Mai 2008 - Hotelurile Best Western Bucovina si Best Western Savoy s-au adaugat cu succes hotelurilor ce folosesc sistemul Medallion PMS.
Datorita bunei colaborari la nivel mondial dintre comapaniile SoftBrands (producator Medallion PMS) si lantul hotelier Best Western, implementarea solutiilor informatice ale T&C NET in hotelurile BW Bucovina din Gura Humorului si BW Savoy din Mamaia a fost un real succes, ambele hoteluri beneficiind de ultimile facilitati si imbunatatiri ale sistemelor.
   
Martie 2008 - Casa Wagner din Sighisoara a schimbat vechea solutie informatica cu Medallion PMS impunand astfel noi standarde de eficienta si calitate.
   
Februarie 2008 - Fostul Hotel Turist, actualmente Ramada Plaza Bucharest Convention Center, a ales sa lucreze in continuare cu S.C. T&C NET S.R.L. pentru a fi sigur ca beneficiaza de o solutie eficienta de management hotelier. Si cum era necesara o solutie informatica de ultima generatie, Medallion PMS a fost alegerea perfecta. Fiind interfatat cu sistemele de restaurant, telefonie, pay-tv si sistemul de control acces, Medallion PMS asigura controlul total al afacerii.
   

  2007

   
Decembrie 2007 - Incepand cu versiunea 6.5 sistemul Medallion PMS a fost tradus in limba romana.
   
Septembrie 2007 - Primul sistem Medallion PMS instalat la Miercurea Ciuc: Hunguest Fenyo Hotel.
   
Iulie 2007 - Medallion versiunea 7 a fost lansata in Statele Unite de catre firma producatoare SoftBrands.
   
Iulie 2007 - Hotelul Ski&Sky din Predeal a ales sa lucreze cu solutiile informatice furnizate de S.C. T&C NET S.R.L. Medallion PMS este solutia potrivita pentru un hotel de tip "Resort" unde ponderea pachetelor tarifare de cazare si divertisment este importanta. Interfatat cu suita ExpresSoft, sistemul de control acces si sistemul de taxare al centralei, Medallion PMS asigura un control total al afacerii.
   
Mai 2007 - Trecand printr-un important proces de renovare, Hotelul Union din Eforie Nord a optat pentru sistemul de receptie Medallion PMS.
   
Ianuarie 2007 - Hotelul Rex din Mamaia a optat pentru achizitionarea pachetului integrat Medallion PMS - suita ExpresSoft datorita functionalitatii si usurintei in utilizare. Deasemenea sistemul Medallion PMS a fost interfatat cu sistemul de control acces, centrala telefonica si sistemul de contabilitate.
   
Ianuarie 2007 - Hotelul Aro Palace din Brasov a schimbat vechea solutie de management hotelier cu Medallion PMS v.6.5 interfatat cu suita ExpresSoft, sistemul de acces control, Pay TV si centrala telefonica.
   

  2006

   
Decembrie 2006 - Hotelul Ambasador Bucuresti a schimbat LANmark PMS cu Medallion PMS v.6.5.
   
Decembrie 2006 - Hotelul President din Targu-Mures a ales ca solutie informatica sistemul Medallion PMS v.6.5.integrat cu suita eXpresSoft.
   
Mai 2006 -Hotelul Opera Plaza din Cluj Napoca a instalat ca sistem de management hotelier Medallion PMS interfatat cu sistemul de acces control, POS, Pay TV, centrala telefonica si sistemul de contabilitate.
   
Mai 2006 - Hotel Binder Bubi - Medias utilizeaza solutiile informatice distribuite de T&C NET.
   
Aprilie 2006 - Medallion PMS este noua solutie de management hotelier instalata la Complex Cheile Gradistei din Moeciu.
   
Februarie 2006 - Hotelul Ramada Majestic a schimbat vechea solutie de management hotelier LANmark cu noua generatie Medallion PMS v 6.00.
   
Februarie 2006 - Hotel Moxa Bucuresti a adoptat ca solutii informatice Medallion PMS v 6.00 si wINN POS.
   
Ianuarie 2006 - Hotelul Susai din Predeal "este o instalare la foarte mare inaltime a sistemului Medallion PMS".
   

  2005

   
Decembrie 2005 -Hotelul Acasa la Dracula - o copie fidela la dimensiuni reduse a castelului Bran - functioneaza avand ca solutie informatica pentru receptie Medallion PMS.
   
Octombrie 2005 - Versiunea 6.5 a sistemului de gestiune hoteliera Medallion a fost lansata oficial in Romania cu ocazia targului ROMHOTEL de la Bucuresti.
   
Septembrie 2005 - Sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS a fost instalat in Phoenicia Grand Hotel din Bucuresti.
   
Iulie 2005 - T&C NET castiga premiul SoftBrands Business Partner of the year 2005.
Cunoscuta companie americana SoftBrands a decernat, in timpul Conferintei anuale de afaceri gazduita de sediul din capitala Marii Britanii, premiile pentru cele mai bune performante obtinute in 2005. Distinctia "Cel mai bun partener" a recompensat performantele comerciale ale echipei romanesti de la firma T&C NET, iar cea pentru "Cele mai multe sisteme de gestiune hoteliera vandute" a revenit unui reprezentant din Rusia.